Dienstenaanbod

Structureel schoonmaakonderhoud
Zoals u in ons portfolio kunt lezen beschikken wij als schoonmaakbedrijf over een brede specialisatie op het gebied van structurele schoonmaakwerkzaamheden.
Voor het leveren van vakbekwame schoonmaakmedewerkers (m/v), geheel aangepast naar uw persoonlijke wensen, voor vast of tijdelijk (bv.bij afwezigheid van uw eigen mensen) bent u bij ons aan het juiste adres.
Aangepast naar uw wensen zullen wij een uitgebreid werkschema opstellen en zullen wij (wanneer gewenst) periodieke controles uitvoeren om onze hoge schoonmaaknorm te kunnen behalen en te waarborgen.
U kunt er voor kiezen de schoonmaak door ons te laten verzorgen inclusief materiaal en middelen zodat u het totaalpakket van de schoonmaak aan ons over kunt laten. Mocht u de werkzaamheden liever exclusief materiaal en middelen uitgevoerd zien is dit voor ons ook geen enkel probleem.

Zoals op de huidige site met de volgende aanpassingen;

• Graag de volgorde veranderen zodat structureel schoonmaakonderhoud en glasbewassing bovenaan staan.
• In glasbewassing kan de zin over de intreding van Remi Gaal er wel uit.
• Tuinonderhoud kan eruit.
• De titel van cursussen op locatie graag aanpassen naar; Cursus / schoonmaakconsultancy

Hierbij graag de tekst aanvullen met;
Wanneer u de schoonmaak in eigen beheer invult, maar benieuwd bent of u hierbij het maximale rendement behaald, twijfelt over de te gebruiken middelen, ergonomische materialen wilt aanschaffen, een externe controle wilt aanvragen of u overige vragen heeft die u voor wilt leggen delen wij graag onze expertise.

Diensten die er nog niet opstaan:

• Discrete boedelruiming;
Een woning die naar eigen wens, of die van de woningstichting moet worden opgeleverd? Door onze flexibele planning zorgen wij ervoor dat de te behandelen woning op korte termijn(wanneer nodig al de volgende dag) ontruimd en volledig gereinigd wordt opgeleverd.
Onze werkzaamheden zullen volledig worden toegespitst naar uw eisen en zullen u hierin deze zorg volledig uit handen nemen.

• Gevelreiniging;
Aanslag, vervuiling of een algemene opfrisbeurt? Wij kunnen ervoor zorgen dat uw gevels weer fris en representatief zullen ogen.
Betreft gevelreiniging hebben wij een breed aanbod van mogelijkheden, afhankelijk van de oppervlakte en gewenste behandeling. Omdat deze werkzaamheden per project sterk kunnen verschillen raden wij u aan contact met ons op te nemen voor meer informatie en toelichting.