Diensten

Met onze uitgebreide ervaring en expertise nemen wij de regie over uw schoonmaakbehoeften. Wij coördineren en organiseren alle aspecten van uw schoonmaakonderhoud, inclusief het plannen van schoonmaakwerkzaamheden, het selecteren en aansturen van schoonmaakpersoneel en het waarborgen van kwaliteitscontroles.

Rein Gaal streeft naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Wij maken gebruik van geavanceerde schoonmaaktechnologieën en milieuvriendelijke methoden om een schone en hygiënische omgeving te creëren. U kunt op ons rekenen voor een betrouwbare en efficiënte dienstverlening.

Kernbegrippen dienstverlening

 • Transparant
  Door met elkaar in gesprek te gaan creëren wij een helder verwachtingspatroon voor de schoonmaak en geven wij onze klant inzicht in werkwijze, doelstelling en overige afspraken.
 • Ontzorgen
  Wij zijn er om onze klant te ontzorgen op welk niveau dat ook mag zijn. Van extern advies tot aan complete uitbesteding van uw schoonmaaktraject, alles is mogelijk.
 • Kwaliteit
  Als bedrijf staan wij voor het leveren van kwaliteit. Er is geen standaard methode die een kwaliteitsniveau kan garanderen, zo is de insteek van schoonmaak bij een vakantiepark bijvoorbeeld compleet anders dan die van een zorginstelling. Wij stemmen de schoonmaak af en zorgen ervoor dat het aansluit bij de wensen van onze klant. Middels ons interne controlesysteem dragen wij zorg voor het borgen van ons kwaliteitsniveau.
 • Communicatie
  Korte lijnen, snel schakelen en voldoende terugkoppeling zorgen voor een fijne werksfeer en betere resultaten op de werkvloer. Wij zorgen dat de communicatiedriehoek tussen Rein Gaal, de klant en ons uitvoerende personeel op een prettige en daadkrachtige manier is vormgegeven.
 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)
  Naast onze corebusiness vinden wij onze maatschappelijke functie en omgeving belangrijke factoren in de schoonmaak. Wij werken met ergonomisch verantwoorde materialen en middelen, sturen op acceptabele werkdruk en proberen middels samenwerkingsverbanden met name mogelijkheden te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door ze onder onze begeleiding in meewerkende functies terug te laten keren in de werkende maatschappij.

Diensten