Sectoren

Maatwerk, korte lijnen en expertise per sector

Maatwerk, korte lijnen
Wij zijn ons er als geen ander van bewust dat het voor onze afnemers prettig is om de statische ‘opdrachtgever- en nemer band’ te doorbreken en te vervangen voor een partnerschap met voldoende synergie.

Expertise per sector
Anders dan andere partijen werkt Rein Gaal niet met een standaard geografische indeling, maar richten wij onze organisatie in op sector. Zo heeft u altijd één rechtstreeks aanspreekpunt die niet alleen met u, maar ook met onze uitvoerend werknemers in contact staat. Wij kiezen er bewust voor ons te profileren als generalist, oftewel; alle type dienstverlening binnen de schoonmaakbranche hebben wij in eigen beheer. Kortom, korte lijnen, direct contact en direct actie.

Voor iedere sector hebben wij onze jarenlange ervaring aangegrepen om sector specifieke tips, uitvoeringsprotocollen en werving- en selectietechnieken te perfectioneren.
Wij denken niet alleen mee binnen de gebruikelijke kaders, maar proberen ons steentje bij te dragen aan het verbeteren van uw corebusiness.

Menselijk aspect
Ondanks onze expertise en beschikbare formats zijn wij ons er zeer van bewust dat een stukje overleg van onmisbaar belang is. We willen samen met u met name het menselijk aspect binnen onze branche benadrukken en ervoor zorgen dat een evaluatiemoment altijd ‘een bakje koffie zonder verrassingen‘ moet zijn. Adequaat inspelen op wenselijke aanpassingen, intensief onderhouden van contact en het voortdurend leveren en borgen van een hoog kwaliteitsniveau.

Heeft u een schoonmaakhulpvraag? Neem gerust contact met ons op.

Sectoren