Undermanagement

In vergelijking met ons brede scala aan diensten wellicht de meest bijzondere.

Zoals u ons in onze bedrijfsfilm heeft horen uitleggen staat de mens binnen het gehele proces van uitvoering áltijd op één. Zo kunnen er zich situaties voordoen waar een opdrachtgever eigen schoonmaakmedewerkers in dienst heeft, maar niet over de juiste expertise en aandacht beschikt om deze mensen voldoende ondersteuning te bieden. Daarnaast is in dergelijke gevallen ook vaak de continuïteit (vervanging bij uitval) een behoorlijke puzzel.

Begrijpelijkerwijs hoeft dit niet altijd gepaard te gaan met volledige uitbesteding van de schoonmaak, omdat dit ook een spannende periode voor de medewerker kan opleveren.

In zulke gevallen bieden wij een ‘undermanagement constructie’, waarin betreffende medewerkers in dienst blijven bij de opdrachtgever. In deze constructie nemen wij alle praktische zaken op ons (aansturing, materialen/middelen, certificering, vervanging bij uitval of vakantie, etc.). Wij onderhouden nauw contact met de opdrachtgever om vanuit ontzorgend oogpunt enkel te voorzien van informatie, waarbij de oplossing vaak al gerealiseerd is.

Interesse gewekt? Neem gerust contact met ons op!

Interesse of meer weten?

Bel ons op 0521 – 514903 of neem contact op